Er du også interessert i?

Tomme de Savoie  IGP 1,8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,8 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost geit cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Manchego 3 mnd ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Grana Padano 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis

Kvit Undredal Nylagra 2 - 3 mnd cirka 3 kg

Varenr.
15046
3
kg
pr.
stk

Kvit Undredal Nylagra cirka 3 kilo

Kvit Undredal lages på nysilt råmelk tilsatt syrningskultur, løype og salt. Den springer direkte ut av tradisjonen, men er saltet, modnet og videreutviklet for dagens kontinentalt påvirkede publikum.

Kvit Undredal finnes i fire modningsgrader: nylagra (2-3 mnd), mellomlagra (3-6 mnd), vellagra (6-12 mnd) og eldgammal (>12 mnd). Den bør oppbevares kjølig, godt innpakket eller under osteklokke. Tempereres før måltidet.

Kvit Undredal Vellagra ble kåret til Årets Ost under det norske måltid 2012. Kvit Undredal Eldgamal fikk gullmedalje under World Cheese Awards i Bergen høsten 2018.

Hver ost veier cirka 2 - 3 kg.