Er du også interessert i?

Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Grana Padano 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis

Pecorino Sardo Bianca Pecore Sarda Maturo DOP 3 kg

Varenr.
101532
3
kg
pr.
stk

Pecorino Sardo Maturo DOP 3 kilo

Fast fåremelks ost laget på fritt gressende får på Sardinia. Denne osten finnes i 2 typer. Dolce eller Maturo. Dolce er laget med løpe fra kalv, og er ofte ung og elastisk med smøraktige smakstoner og lettere florale dufter, mens Maturo som denne er laget med løpe av lammemage. Denne er lagret over en lenger periode og har en kraftigere og fyldigere  og litt saltere smak, med hint av buljong i smaksbildet. Vin til denne osten kan gjerne være viner som Dolchetto di Dogliani eller for eksempel Nuragus di Cagliari.