Er du også interessert i?

Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Mahon Extra 2,4 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,4 kg
Vis
Manchego 3 mnd ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.