Er du også interessert i?

Ubriaco di Amarone 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Raclette Seiler grottelagret 5 mnd 6 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Myrdal Vellagret Fjellost 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Ostegården Fanaost Ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost geit cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Rueslåtten Ysteri Lord Garvagh 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.