Er du også interessert i?

Cheddar A Fette Fior di Maso 400 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,4 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Myrdal Pepperost cirka 4,5  kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal Vellagret Fjellost 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Raclette grottelagret 5 mnd 6,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis

Parmigiano Reggiano 24 mnd 1 kg

Varenr.
101

Parmigiano Reggiano 24 mnd

Parmigiano Reggiano produseres utelukkende i provinsene Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna til venstre for Reno-elven og Mantua til høyre for Po-elven.

Etter 12 måneder utfører konsortiets eksperter en test kalt "kvalitetsinspeksjon" på alle hjulene: hvert hjul bankes med en hammer og det trente øret til kvalitetsinspektøren gjenkjenner eventuelle feil inne i osten som kan kompromittere kvaliteten: Kun oster som består kontrollen kan bære navnet Parmigiano Reggiano

Denne Parmigiano Reggiano er modnet over 24 måneder noe som gir en sterk og rik smak.