Er du også interessert i?

Myrdal Ramsløkost geit cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Tomme de Savoie  IGP 1,8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,8 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis

Parmigiano Reggiano 24 mnd 1 kg

Varenr.
101

Parmigiano Reggiano 24 mnd

Parmigiano Reggiano produseres utelukkende i provinsene Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna til venstre for Reno-elven og Mantua til høyre for Po-elven.

Etter 12 måneder utfører konsortiets eksperter en test kalt "kvalitetsinspeksjon" på alle hjulene: hvert hjul bankes med en hammer og det trente øret til kvalitetsinspektøren gjenkjenner eventuelle feil inne i osten som kan kompromittere kvaliteten: Kun oster som består kontrollen kan bære navnet Parmigiano Reggiano

Denne Parmigiano Reggiano er modnet over 24 måneder noe som gir en sterk og rik smak.