Er du også interessert i?

Cheddar A Fette Fior di Maso 400 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,4 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Forest røkt ca 1,1 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Trave helt hjul Ryfylke Gardsysteri 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Albala PGI ØKO 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Brun Undredal hel 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Store Velten 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Västerbottensost 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Myrdal Fjellost cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis

Parmigiano Reggiano 24 mnd 1 kg

Varenr.
101

Parmigiano Reggiano 24 mnd

Parmigiano Reggiano produseres utelukkende i provinsene Parma, Reggio Emilia, Modena, Bologna til venstre for Reno-elven og Mantua til høyre for Po-elven.

Etter 12 måneder utfører konsortiets eksperter en test kalt "kvalitetsinspeksjon" på alle hjulene: hvert hjul bankes med en hammer og det trente øret til kvalitetsinspektøren gjenkjenner eventuelle feil inne i osten som kan kompromittere kvaliteten: Kun oster som består kontrollen kan bære navnet Parmigiano Reggiano

Denne Parmigiano Reggiano er modnet over 24 måneder noe som gir en sterk og rik smak.