Er du også interessert i?

Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Myrdal Italiensk krydderost cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Brun Undredal hel 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis

Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg

Varenr.
F202
3
kg
pr.
stk

Manchego 12 mnd cirka 3 kilo

Spansk fast fåremelks ost laget på melk av sauerasen Manchega. Blir laget på La Mancha platået søt øst for Madrid. Et svært tørt område med få trær, og med temperaturer opp mot 50 grader på sommerstid. Sauenes diet av villtimian og smaksrike urter gir melken en rik og aromatisk som utvikles videre ved lagring. Denne osten er lagret i 10-12 måneder og har fått god tid til å utvikle seg smaksmessig. Den passer perfekt på ostefatet eller som snack ost. Og har smakstoner av timian, ristede hasselnøtter og karamell, med en noe salt finish. Aromamessig har den hint av lanolin og lammesteik.