Er du også interessert i?

Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Lord Garvagh 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Myrdal Pepperost cirka 4,5  kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Raclette Seiler grottelagret 5 mnd 6 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6 kg
Vis
Myrdal Fjellost cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Brun Undredal hel 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Manchego 3 mnd ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis

Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo

Varenr.
00100
2,2
kg
pr.
stk

Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO cirka 2,2 kilo

Fast kumelksost laget av upasteurisert skummet melk av ku. Parmigiano Reggiano kan kun produseres i områdene Modena, Parma, Reggio Emilia, Bologna i Emilia Romana og Mantova i Lombardia. I produksjonen av melken er det blant annet ikke tillat med silofor. 1 helt hjul Parmigiano veier i gjennomsnitt 38 kg. For å kunne produsere 1 hjul med Parmigiano behøves det om lag 550 l melk.

All osten er også produsert for hånd, I store kobberkar, som hver tar 2 oster i slengen. Så det er tungt fysisk arbeid som ligger bak hver enkelt ost.

Parmesan som osten også kalles i norsk dagligtale har friske og fruktige smaker, Kjenner man etter kan man kjenne nyanser av blant annet fersk ananas i smaksbildet. Denne osten er lagret i minimum 30 mnd.