Er du også interessert i?

Reblochon de Savoie Fermier AOP 450 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,45 kg
Vis
Stavanger Ysteri Konrad ØKO cirka 1,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,2 kg
Vis
Morbier Extra 6,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
6,5 kg
Vis
Orkladal Ysteri - Skjenald ca 300 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,3 kg
Vis
Rueslåtten Lein cirka 1,1 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis
Langres 180 gram
Enhet
stk
Vis
Munster  800 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,8 kg
Vis
Le Cupidon cirka 200 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,2 kg
Vis
Pyrenees Bethmale Chevrè 4 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4 kg
Vis
Stavanger Ysteri PAN ca 1,2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,2 kg
Vis

Reblochon de Savoie Fermier AOP 450 gram

Varenr.
392013
0,45
kg
pr.
stk

Reblochon Fermier AOP 450 gram

Upasteurisert bløt og vasket ost laget på kumelk. Navnet Reblochon har osten fått fra et gammelt fransk ord i Savoie området «Reblocher» som på norsk kan oversettes til "melket igjen". Dette på grunn av at bøndene melket sine kuer på nytt, etter at skattefuten hadde vært på besøk, og lagde ost på melken for å unngå å betale skatt for den. Den fikk sin AOC betegnelse i 1976 og kan kun produseres I byen Houte-Savoie øst i Rhône alpene. Osten blir modnet alt fra 4 – 12 uker og blir produsert i 240-550 gram store oster.