Monte Enebro 1,5 kilo

Varenr.
E256
1,5
kg
pr.
stk

Monte Enebro 1,5 kilo

En modnet kremost av geit dekket med et delikat ytre lag av blåmugg (Penicillium Roqueforti) som gir osten en spesiel særegenhet. Ostens hvite kjerne står i fin kontrast til den ytre gråsorte skorpen. Smaken er kompleks fyldig og rik med mange nyanser. 
Den produseres i fjellene vest for Madrid, nærmere bestemt i landsbyen La Adrada. Prøv gjerne osten oppvarmet, med karamelisert løk, honning og nøtter.

English:

This is a matured cream cheese of goat covered with a delicate outer layer of blue mold (Penicillium Roqueforti) which gives the cheese a special uniqueness. The white core of the cheese contrasts nicely with the outer gray-black crust. The taste is complex full-bodied and rich with many nuances.
It is produced in the mountains west of Madrid, specifically in the rural town of La Adrada. Feel free to try the cheese heated, with caramelized onions, honey and nuts.