Er du også interessert i?

Trave helt hjul Ryfylke Gardsysteri 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Myrdal Italiensk krydderost cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis
Grana Padano 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Comtè Extra AOP 12 - 15 mnd Rivoire 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal IBEX cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis

Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo

Varenr.
451000085
2
kg
pr.
stk

St. Pål cirka 2 kilo

St. Pål er en halvfast upasteurisert ost på blandingsmelk fra både ku og geit. Dette gjør at smaken får enda et lag i forhold til broderosten Store Velten som også blir ystet her, men som kun er laget på kumelk.


Osten har fått navnet sitt fra en fjelltopp i Ulvik Kommune, navngitt av britiske Lord Garvagh, som brukte fjellområdene rundt Finse som rekreasjonsområde. Navnet er igjen inspirert av Saint Pauls katedralen i London.

English:

St. Pål is a semi-solid unpasteurized cheese on mixed milk from both cow and goat. This means that the taste gets another layer in relation to the brother cheese Store Velten which is also made here, but which is only made from cow's milk.
The cheese got its name from a mountain peak in Ulvik Municipality, named by British Lord Garvagh, who used the mountain areas around Finse as a recreational area. The name is again inspired by Sait Paul's Cathedral in London.

 

(Foto: Emile Holba)