Er du også interessert i?

Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Forest røkt ca 1,1 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,1 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Mahon Extra 2,4 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,4 kg
Vis
Piccolo Gregge di Sardegna 1,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,7 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Västerbottensost 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis
Provolone Piccante DOP 5,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5,5 kg
Vis

Pecorino Romano DOP 3 kg

Varenr.
907206
3
kg
pr.
stk

Pecorino Romano DOP 3 kilo

Hard fåremelks ost lagret 5-12 måneder. Osten er beskrevet så tidlig som år 100 før Kristus av Marcus Terentius Varro som en essensiell del av de romerske legionærenes mat rasjoner. Osten var viktig ettersom den gav dem både fett, salter og protein. I tillegg holdt den seg godt på soldatenes reiser.  Smaksmessig har denne både fin melkesødme som er typisk for fåremelken, i tillegg har den en salt finish med preg av lanolin.

Passer veldig godt i risottoer eller revet over pastaretter.