Er du også interessert i?

Raclette Seiler grottelagret 5 mnd 6 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6 kg
Vis
Saint-Nectaire Fermier AOC 1,6 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,6 kg
Vis
Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Myrdal Ramsløkost cirka 4,5 kilo
Enhet
kilo
Forpakn. m/
4,5 kilo
Vis
Fontina Val d'Aosta DOP 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Parmigiano Reggiano 30 mnd DOP ØKO 2,2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,2 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Manchego 3 mnd ca 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Gruyère AOC 12 mnd grottelagret 3,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
3,5 kg
Vis

Västerbottensost 2 kg

Varenr.
906520
2
kg
pr.
stk

Västerbottenost 2 kilo

Dette er en svensk ost med lang tradisjon. Osten produseres med historisk kunnskap og yrkesstolthet. Den er lagret i min 14 mnd.

På konsistens er den fet og tørr, mens på smak er den kraftig og unik. Västerbotn er svært anvendelig og kan brukes både til matlaging og som pålegg. Nydelig også i pai, risotto eller et glass vin.

English:

This is a Swedish cheese with a long tradition. The cheese is produced with historical knowledge and professional pride. It is stored for at least 14 months.

On consistency it is fatty and dry, while on taste it is powerful and unique. Västerbotn can be used both for cooking and as a spread. Lovely also in pie, risotto or a glass of wine.