Er du også interessert i?

Scamorza Affumicata cirka 2,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,5 kg
Vis
Brun Undredal hel 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Kerrygold Cheddar Mature White cirka 5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
5 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost ung ca 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Kvit Undredal Vellagra 6-12 mnd
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Grana Padano 4,5 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri St. Pål 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Eiker Holtefjell XO 12-18 mnd 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Pecorino Toscano DOP 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis

Comté Extra Antoine 16 mnd 2,5 kg

Varenr.
F111
2,5
kg
pr.
stk

Comtè Extra Antoine 16 mnd 2,5 kilo

Langsom modning i grottene under St. Antoine fortet i minst 16 mnd gir denne Comtè sin helt spesielle smak.

Laget av råmelk fra ku. Finesse og dyp smak regnes som karakteristika på denne osten. AOC. Sjelden, begrenset produksjon.

 

English:

Slow ripening in the caves under the St. Antoine Fort for at least 16 months gives this Comtè its very special taste.

Made from unpastaurized cow`s milk. Finesse and deep taste are considered characteristics of this cheese. AOC. Rare - limited production.