Er du også interessert i?

Cheddar A Fette Fior di Maso 400 gram
Enhet
kg
Forpakn. m/
0,4 kg
Vis
Raclette Seiler grottelagret 5 mnd 6 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
6 kg
Vis
Myrdal Pepperost cirka 4,5  kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Eiker Holtefjell Ung 3-6 mnd ca 2,7 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,7 kg
Vis
Tomme de Savoie  IGP 1,8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,8 kg
Vis
Pecorino Romano DOP 3 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
3 kg
Vis
Mahon Extra 2,4 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2,4 kg
Vis
Gruyère grottelagret 15 mnd ca 8 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
8 kg
Vis
Myrdal Kvit geitost moden cirka 4,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
4,5 kg
Vis
Västerbottensost 2 kg
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis
Provolone Fiaschetti Affumicata 1,5 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
1,5 kg
Vis
Rueslåtten Ysteri Store Velten 2 kilo
Enhet
kg
Forpakn. m/
2 kg
Vis

Manchego 12 mnd DOP ca 3 kg

Varenr.
F202
3
kg
pr.
stk

Manchego 12 mnd cirka 3 kilo

Spansk fast fåremelks ost laget på melk av sauerasen Manchega. Blir laget på La Mancha platået søt øst for Madrid. Et svært tørt område med få trær, og med temperaturer opp mot 50 grader på sommerstid. Sauenes diet av villtimian og smaksrike urter gir melken en rik og aromatisk som utvikles videre ved lagring. Denne osten er lagret i 10-12 måneder og har fått god tid til å utvikle seg smaksmessig. Den passer perfekt på ostefatet eller som snack ost. Og har smakstoner av timian, ristede hasselnøtter og karamell, med en noe salt finish. Aromamessig har den hint av lanolin og lammesteik.