En flott mulighet til å utforske de ulike smakene av Valrhonas 6 forskjellige mørke varianter.
Abinao 85%, Guanaja 70 %, Alpaco 66%, Caraïbe 66%, Manjari 64%, Tainori 64%
Når smaker - start med den med lavest prosentvis kakoainnhold, og smak den med høyest til slutt.
Smak med øyne, øre, munn og nese
Øyne; observer fargen
Hørsel; hør på den karateristiske "snap" lyden
Munn: Ta en bit og la den smelte på tungen
Nese: Pust ut for å lukte de forskjellige aromaene.
40 stk per kolli. Denne varen selges kun i hele kolli.
Varen er ikke fast på lager men kan bestilles. Legg ønsket antall i handlekurven og vi tar kontakt med en leveringsdato.
English:
The Initiation Tray is the perfect way to get familiar with Valrhonas different dark Grand Cru chocolates;
Abinao 85%, Guanaja 70 %, Alpaco 66%, Caraïbe 66%, Manjari 64%, Tainori 64%
Its recommended to start with the bar with the lightest cocoa percentage and finish with the highets one.
Taste with eyes, ears, mouth and nose.
Eyes: Observe the color
Ears: Listen to the characteristic snap
Mouth: Take a bite and let it melt on your tongue
Nose: Breathe out to smell the different aromas.
40 pcs per box. This item is only sold in whole boxes.
The item is not fixed in stock but can be ordered. Add the desired number to the shopping cart and we will contact you with a delivery date.